Rabarbertaart

Ik zag in de schooltuin wat rabarber,
maar had geen lekker recept voor een rabarbertaart...
Ik zocht en vond er één.
Heel vlug klaar en lekker!!


Je neemt een bladerdeegrol, en legt die in een schaal, prik er gaatjes in met een vork.
Snij 1/2 kg rabarber in kleine stukjes, en giet er een kopje witte suiker over.
Laat eventjes staan.
Meng 4 eieren met een kopje witte suiker goed door mekaar!
Mijn machine deed het werk...

Strooi in de rabarber nog een kopje zelfrijzende bloem en meng dit goed door mekaar.
Leg dit mengsel bovenop de bladerdeeg!
Giet daarover het eimengsel.
Zet de taart in de voorverwarmde oven op 200°C, zo'n 45 minuten.


Ik deed het net iets minder lang, met als gevolg, 
dat het middelste deel nog niet helemaal gebakken was.

Vergeet je mijn give away niet...
Klik maar op bovenstaande foto!

3 opmerkingen:

  1. hmmmm, lijkt me heerlijk en lekker makkelijk! heb het gelijk gepint.

    Groetjes martine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mmmmmm ... wij hebben onlangs van dik 2 kilo rabarber een soort compote gemaakt die nu in de diepvries zit om eens verwerkt te worden in taart of zo! Ga deze eens proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hmmmmm krijg er zin in als ik het zie, bedankt om te delen Sofie
    Grtjs Emma

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je voor je leuke reactie!!
Je reactie moet ik eerst 'modereren', goedkeuren op mijn blog. Je zal je reactie dus niet direct zien verschijnen, dat komt in orde zodra ik online ben!