woensdag 17 september 2014

Share a 'pear'

Ik kocht begin deze week 4 kg peren, rechtstreeks van de fruitboer.
Zo'n lekkere peren ;-)


Ik probeerde vorige week mijn andere perentaart
maar toen ik gisteren het blogbericht bij Eva Maria las, 
wou ik haar 'peer!' ook wel eens bakken!
Dus ging ik op mijn vrije namiddag aan de slag met dit recept!


Mijn versie ziet er wat donkerder uit, 
dit omdat ik geen enkele lepel witte suiker meer in huis had 
en deze door donkere moest vervangen,
ook goed, lijkt me!

8 opmerkingen:

  1. Hmm, ga ik ook eens proberen, heb namelijk zelf een klein perenoverschot uit eigen tuin :-) Dank je voor de link!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik dacht al, dit bericht komt mij bekend voor... Maar ik had inderdaad die van Eva Maria al gelezen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hij ziet er heel erg mooi uit hoor, en iets donkerder maakt toch niet uit het gaat om de smaak.

    Corina

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ga ze straks of morgen ook eens uit proberen.Deze ziet er ook lekker uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh, maar ik maakte hem ook al met donkere suiker (en heb dan altijd het idee dat hij 'gezonder' is, flauwe kul natuurlijk :-)) Hopelijk heeft ze gesmaakt? Dankjewel voor de link!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. En of de taart smaakt, ik bakte ze dit weekend nog een keer en vele ander die ik ken ook ;-) Het recept gaat rond, hoor!

      Verwijderen
  6. Anoniem09:04

    Het is hier een absoluut succesnummer geworden! En ik ben er blij mee, want we hebben dit jaar zo veel peren van onze boom. Bedankt!

    Truus

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je voor je leuke reactie!!
Je reactie moet ik eerst 'modereren', goedkeuren op mijn blog. Je zal je reactie dus niet direct zien verschijnen, dat komt in orde zodra ik online ben!