Ik kocht begin deze week 4 kg peren, rechtstreeks van de fruitboer.
Zo'n lekkere peren ;-)
Ik probeerde vorige week een andere perentaart,
maar toen ik gisteren het blogbericht bij Eva Maria las,
wou ik haar 'peer!' ook wel eens bakken!
Dus ging ik op mijn vrije namiddag aan de slag met dit recept!
Mijn versie ziet er wat donkerder uit,
dit omdat ik geen enkele lepel witte suiker meer in huis had
en deze door donkere moest vervangen,
ook goed, lijkt me!
Hmm, ga ik ook eens proberen, heb namelijk zelf een klein perenoverschot uit eigen tuin :-) Dank je voor de link!
BeantwoordenVerwijderenIk dacht al, dit bericht komt mij bekend voor... Maar ik had inderdaad die van Eva Maria al gelezen :)
BeantwoordenVerwijderenHij ziet er heel erg mooi uit hoor, en iets donkerder maakt toch niet uit het gaat om de smaak.
BeantwoordenVerwijderenCorina
Ik ga ze straks of morgen ook eens uit proberen.Deze ziet er ook lekker uit!
BeantwoordenVerwijderenOh, maar ik maakte hem ook al met donkere suiker (en heb dan altijd het idee dat hij 'gezonder' is, flauwe kul natuurlijk :-)) Hopelijk heeft ze gesmaakt? Dankjewel voor de link!
BeantwoordenVerwijderenEn of de taart smaakt, ik bakte ze dit weekend nog een keer en vele ander die ik ken ook ;-) Het recept gaat rond, hoor!
VerwijderenSuper!
VerwijderenHet is hier een absoluut succesnummer geworden! En ik ben er blij mee, want we hebben dit jaar zo veel peren van onze boom. Bedankt!
BeantwoordenVerwijderenTruus