dinsdag 4 oktober 2011

Appeltaart

Mmmmmm, vlug klaar én bovendien LEKKER!
  1. Klop het eiwit van 3 eieren tot sneeuw en meng dan 3 dooiers eronder, dan de 90gr suiker en 90gr zelfrijzende bloem.
  2. Giet het deeg in de bakvorm, leg er appelstukjes bovenop (3 appels) en bestrooi met kristalsuiker...
  3. Zet 20 minuten in een oven op 200°C
  4. Smakelijk!


5 opmerkingen:

  1. Jammie! Klinkt heerlijk!
    Bedankt voor het receptje! Dat ga ik ook eens proberen. Appels in overvloed hier! Ideaal dus!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze ga ik heel snel een keer proberen hoor. Ziet er heerlijk uit.
    Fijne dag vandaag,
    Groetjes,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  3. dit recept is aankomend weekend aan de beurt, jammie dat wordt smullen en ...... genoeg tijd om á dat vele werk wat er ligt ook aandacht te geven.
    Na gedane arbeid is het dan goed appeltaart eten :-).
    bedankt Fie, groetjes Joyce

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik kwam even piepen van wie de reactie op mijn blog kwam en vind zomaar en dame met drie blogs! Leuk joh, ben even wezen spieken op al je sites. Deze vind ik zeker interessant... Hmmmmmm. Het receptje staat eventjes onder mijn favorieten om morgen uit te testen hoor! En van't weekend misschien de chocomousse.... Eens kijken wat ik hier nog meer voor lekkers vind :-p

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat is inderdaad makkelijk! Bedankt voor de tip.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je fijne reactie!