donderdag 5 april 2012

Rijsttaart

Ik had al verschillende recepten voor een rijsttaart uitgeprobeerd, maar geen enkele beviel me qua smaak en uitzicht!
Maar ik kreeg vorige week weer eentje en dat probeerde ik uit, met als resultaat, een rijsttaart naar mijn smaak ;-P

Meng 1 tas melk (een koffiekopje) met 2 blikken Boss roomrijst, 1 tas suiker, 1 tas zelfrijzende bloem en 3 eieren door mekaar met een lepel.
Bak deze op 180°C in een voorverwarmde oven, zo'n 50 minuten en KLAAR én vooral LEKKER!!!!
Dank je S. voor het recept...
Je ziet de taart links onder. 
Het recept van de biscuit lees je HIER 
en de frangipanne- taart kan je HIER vinden.

6 opmerkingen:

  1. Hoi Sofie,
    Ziet er heerlijk uit hoor... En de anderen ook...
    Ik wens je alvast een heel fijn paasweekend,
    Lieve groet,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik heb ook dat rijsttaart recept
    nog lekkerder als je het bakt in een bladerdeeg

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Thank you for participating in Show Your Stuff Blog Hop, You are invited to come back:
    http://juliejewels1.blogspot.com/2012/04/white-chocolate-tropical-dessert-show.html

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hey Sofie,
    Is een goed idee voor morgenmiddag :-), bedankt !

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wil het graag eens proberen, maar wat is (2 blikken) Boss roomrijst?? Is dat hetzelfde als de dessertrijst van Lassie, die we hier in Nederland hebben?

    Groeten van Juffrouw Mier

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het merk is inderdaad van bos, de rijst is dan een soort pap van rijst let vanilleroom erbij. Ik koop die die je in de Aldi, merk van Aldi, ook kan vinden.., succes!

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je fijne reactie!