Maar ik kreeg vorige week weer eentje en dat probeerde ik uit, met als resultaat, een rijsttaart naar mijn smaak ;-P
Meng 1 tas melk (een koffiekopje) met 2 blikken Boss roomrijst, 1 tas suiker, 1 tas zelfrijzende bloem en 3 eieren door mekaar met een lepel.
Bak deze op 180°C in een voorverwarmde oven, zo'n 50 minuten en KLAAR én vooral LEKKER!!!!
Dank je S. voor het recept...
Je ziet de taart links onder.
Het recept van de biscuit lees je HIER
en de frangipanne- taart kan je HIER vinden.
Hoi Sofie,
BeantwoordenVerwijderenZiet er heerlijk uit hoor... En de anderen ook...
Ik wens je alvast een heel fijn paasweekend,
Lieve groet,
Mirjam
ik heb ook dat rijsttaart recept
BeantwoordenVerwijderennog lekkerder als je het bakt in een bladerdeeg
Thank you for participating in Show Your Stuff Blog Hop, You are invited to come back:
BeantwoordenVerwijderenhttp://juliejewels1.blogspot.com/2012/04/white-chocolate-tropical-dessert-show.html
Hey Sofie,
BeantwoordenVerwijderenIs een goed idee voor morgenmiddag :-), bedankt !
Wil het graag eens proberen, maar wat is (2 blikken) Boss roomrijst?? Is dat hetzelfde als de dessertrijst van Lassie, die we hier in Nederland hebben?
BeantwoordenVerwijderenGroeten van Juffrouw Mier
Het merk is inderdaad van bos, de rijst is dan een soort pap van rijst let vanilleroom erbij. Ik koop die die je in de Aldi, merk van Aldi, ook kan vinden.., succes!
BeantwoordenVerwijderen