dinsdag 2 april 2013

Cake met maïzena Plus

Als tester van The Insiders probeerde ik vandaag
In plaats van 250gr zelfrijzende bloem,
 heb ik dus de helft vervangen door de maïzena Plus...

Het mengen van de maïzena, ging weer even vlot; geen klonters.
De smaak van het deeg vond ik dan wel weer anders; 
eerder een maïs smaakje ;-)

Ik had ook de indruk dat de cake heel wat langer moest bakken, 
dan normaal... 
Het rijzen was dan wel weer goed!
En wat betreft de smaak,
geef mij maar de classic combinatie,
ik ben nog niet overtuigd...

KUNNEN JULLIE DE ENQUÊTE INVULLEN,
staat boven de berichten... Dank je wel ;-)

2 opmerkingen:

  1. Wat klinkt dat leuk die 'insiders' !!
    Grtjs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekkerrr!! Ik ga zometeen suikervrije cupcakes bakken, denk dat ik daar ook lekker appel doorheen doe, heb dr helemaal zin in :)

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je fijne reactie!