Je ziet ze niet elke keer meer verschijnen,
de blogberichten rond mijn bak- kunsten.
Ik bak wekelijks wel een taartje en toch heel wat brood.
Zo ook deze namiddag bakte ik een chocolade suikerbrood.
Daarvoor gebruik ik Aveve bloem, namelijk voor luxebrood.
Je moet enkel gist, water, zout en boter toevoegen.
Je moet enkel gist, water, zout en boter toevoegen.
Ik volg de instructies die op de achterkant staan van de zak
en doe er op het laatste nog wat suiker en chocolade korrels bij.
Mmmmm.... Zo lekker!
Smakelijk!
Ziet er een super lekker broodje uit! Veel te lang geleden dat ik nog eens eentje bakte...
BeantwoordenVerwijderenGroetjes, Sarah
Ik ga zelden naar de bakker. Mijn brood 🍞 bak ik al 4 jaar zelf... Zoveel lekkerder 😋
Verwijderenziet er een mooi broodje uit en zal zeker wel lekker zijn
BeantwoordenVerwijderengroetjes
Heel lekker! Alleen de geur na het bakken al!
VerwijderenHmmmmm .... Sinds begin van het jaar bak ik al ons brood zelf, en dit komt zeker op het lijstje :-)
BeantwoordenVerwijderenJe kan er alle kanten mee uit, rozijnen erbij mengen bijvoorbeeld.
VerwijderenBak ook geregeld zelf en dat proef je ongetwijfeld. De smaak is voller en je voelt dat je gegeten hebt ( zegt mijn man ).
BeantwoordenVerwijderenMaar chocolade suikerbrood heb ik nog niet gemaakt. Wel de 2 soorten apart. Dus snel op mijn lijstje noteren :-)
Groetjes, Tinne
Smakelijk! Het ziet er lekker uit.
BeantwoordenVerwijderenZiet er een lekker broodje uit
BeantwoordenVerwijderen