dinsdag 16 juni 2015

Aardbei-frambozen-rabarber confituur

Mmmm.... 
De combinatie smaakt heerlijk lekker.
Aardbeien met frambozen en wat rabarber.



Recept:
Neem 500gr fruit, spoel het fruit, snij het in stukken, meng het met 500 gr suiker. 
Ik nam van die suiker die speciaal voor het maken van confituur bedoeld is. 
Zet het op een vuur, laat al roerend koken en dat gedurende 4 minuten.
Spoel de nodige bokaaltjes uit, vul die voldoende met de confituur. 
Draai die dicht en keer de potjes direct om op hun deksel. 
Draai ze na 5 minuten terug. 
Laat afkoelen. 
En dan in de koelkast... 
Of zoals ik, de lauwe confituur besmeren op je boterham. 
Mmmmm.... Lekker!

6 opmerkingen:

  1. Oehlalaaa! Klinkt weer heerlijk. Ik ben weg... Naar de groenteboer ;)
    Groetjes, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. I ♥ this comination. I already did it and cooked plenty a glasses.
    xxx
    Fräulein KidsliKids

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Anoniem17.6.15

    Heerlijk! Zodra mijn frambozen in de tuin rijp zijn, ga ik het meteen proberen. Bedankt voor de smakelijke tip :-) Groetjes, Sigrid

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Anoniem21.6.15

    Hi Sofie from Belgium, looks great, thanks for sharing on craft schooling Sunday!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Net gemaakt en hij is heerlijk ik heb het dubbele gemaakt heb er alleen nog een klein beetje limoensap bij gedaan van een halve limoen

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je fijne reactie!