zaterdag 23 januari 2016

Fie en haar WIP's!

Hahaha,
ik zie sommige al denken, "WIP's"?! 
Wat is dat?
Wel "Work In Progres" is daar de volledige verwoording van,
dus dingen die je bezig bent
en nog af moet werken.
Ik heb er voorlopig 2,
of eigenlijk drie...


--- nog één arm haken en dan in mekaar steken.
Ik hou er wel van om mijn haakwerk direct af te maken.
Want haakwerk dat blijft liggen, 
blijft ook meestal onaangeroerd liggen bij mij.
En jij? Ben je iemand die direct afwerkt
of heb je ook meer dan één werk liggen,
waar je af en toe aan verder doet?

11 opmerkingen:

 1. Succes! Ik heb er 2 liggen op dit moment, die ik allebei af wil hebben. Alleen tegelijk gaat niet helemaal, omdat er aan de een echt een deadline zit...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Sofie,
  Ik heb laatst eens even geteld en ik geloof dat ik wel 5 of meer projecten heb liggen waar ik al wel aan begonnen ben. Oeps. Ik ben ze nu aan het af maken, en ook weer met nieuwe dingen begonnen hihi. Achja, zo blijf je bezig. Fijn weekend.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (Casacreaemilia.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb eveneens enkele WIP'S liggen hoor! Maar soms vragen ze mij om iets te maken en dan krijgt dat natuurlijk weer voorrang met WIP'S als gevolg. Maar vind dat persoonlijk niet erg.

  Lieve groetjes, Tinne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ehhh... Schuldig aan meerder 'haakvergrijpen' hihihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Herkenbaar, ik heb meestal ook niet teveel tegelijk onderhanden. Nu met de nieuwe cal wel twee dekens en er ligt nog een knuffeltje in wording. En ik wil nog een breiwerk opzetten. Maar qua naaiwerk maak ik maar een ding tegelijk, moet wel overzichtelijk blijven ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hier liggen er ook meeerdere. Ook wel lekker om af te wisselen. Soms is het gewoon leuk om een klein projectje tussendoor te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, daar laat ik me ook elke keer aan gaan...

   Verwijderen
 7. haakprojecten heb ik niet veel, ben er met 2 bezig, maar van borduurwerken heb ik heel veel wips liggen die ik ooit zou willen afmaken ....

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Knap dat jij het bij 3 WIP's beperkt en je projecten netjes afmaakt. Haakinspiratie zorgt bij mij voor meedere WIP's. Maar ik probeer mijn leven te beteren!

  Veel haakplezier, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb vorig jaar flink aan mijn WIP-stash gewerkt, er blijven er nu nog 8 over van de 22 (!). Er zitten ook twee lange projecten van de avondles bij, die daar enkel gemaakt mogen worden, dus eigenlijk zijn het er maar 6, waarvan er dan ook weer 2 voor iemand anders zijn. Dat maakt 4! Ik wil uiteindelijk minder opdrachten aannemen en met 3 WIP's eindigen, 1 haakwerk en 2 breiwerken (1 paar eenvoudige doorbreisokken en een sjaal ofzo).

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je fijne reactie!