Welkom op mijn blog

Giraf

Ik haakte deze giraf. 
Het heel duidelijke patroon vond ik HIER!
De 2 CIF-pakjes liggen klaar om verstuurd te worden, 
zodra ze bij hun eigenaars zijn, zet ik ze op mijn blogje...


Mijn nichtje wil volgend schooljaar een mini -onderneming 
opstarten met dingen die ik haak...
Mijn (en haar) vraag aan jullie is:


Hoeveel zouden jullie willen betalen voor Koosje?
Zie ook de enquête bovenaan mijn blog!

9 opmerkingen:

 1. wat een leuke giraf! patroontje meteen opgeslagen :-)

  Altijd moeilijk he... ik sta af en toe op marktjes en vind het ook altijd heel moeilijk om prijzen ergens op te plakken.
  Wat ik doe, ik reken de materialen die ik nodig heb (eventueel afgerond naar boven) en daar tel ik dan nog ongeveer 5 a 7 euro bij (dat is dan uw winst, is niet veel natuurlijk maar het is en blijft een hobby he, ale, bij mij toch) , toch voor zoiets, voor een sleutelhangertje nu niet he :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn persoonlijke ervaring (ik heb samen met een vriendin een webwinkeltje gehad met gehaakte dingen), is dat mensen er ongeveer 10 euro voor willen betalen. Onze ervaring is dat als je de prijzen hoger maakt (bijvoorbeeld 15 euro), dat mensen het dan niet kopen.

  Bij ons verkochten de knuffels op bestelling ook beter dan de al gehaakte knuffels.

  Succes ermee! En een heel fijn weekend gewenst!

  Groetjes,
  Renske

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk je spulletjes verkopen wij staan af en toe op een braderie ik vind het altijd moeilijk om prijsjes te maken voor de spulletjes die jezelf maak maar ik denk zo tussen de 7 en 10 euro is een mooi prijsje toch?Heel veel succes maar dat zal vast en zeker wel gaan lukken :-)
  Je giraf is super leuk en bedankt voor het patroontje.
  Fijn weekend Groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik vind het ook heel moeilijk om een prijsje voor mijn gehaakte spulletjes te bedenken ik heb ze al € 2,50 geprobeert te verkopen en dat vonden ze al te duur ik ben er dus ook mee op gehouden hou ik het lekker voor mijzelf en geef liever wat weg aan kinderen die ik ken die waarderen het wel.
  je moet net de juiste mensen bereiken en dat is hier in het dorp echt moeilijk als ik zie wat voor prijzen er op het internet gevraagd word daar wordt ik dan niet goed van en ik kan het ook niet echt geloven dat die bedragen echt worden betaald.
  heet girafje is super geworden complimenten

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat is hij leuk geworden !
  Ik denk dat men voor Koosje wel 7.50 wil betalen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb een koosje verkocht voor 7,5euro. Ik heb vorige kerst met een aantal knuffels op een marktje gestaan en de knuffels zaten tss 7.5 en 15euro...

  Maar ik verkoop nu eigenlijk niets meer. Af en toe nog eens iets, maar nu maak ik voornamelijk knuffels om cadeau te doen... (er zijn nl héél wat geboortes geweest en er zijn er nog een aantal op komst) en daarna komen er een hele hoop communies aan dus...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Those are both adorable.
  My translator isn't working today so I can only look at your photos. Hopefully it will be back on track soon. Thank you for joining Fiber Arts Friday!

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je voor je leuke reactie!!