zondag 7 april 2013

Waarom ik die stomme woord verificatie weer aanzette?!

Ik vind het zelf nogal vervelend, maar ik kon niet anders. 
Ik lees vooraf de reacties (modereren toelaten), om van die vreemde reacties uit te sluiten.
Maar wat bleek, dat er soms 10 reacties in de SPAM reacties zaten

 met heel vreemde teksten, links en woorden...
zoals ****, ***, ********** en ****** ...
Niet om hier te zetten ;-)
Ik was het beu om die te verwijderen...

Het was zelfs zo dat titels met het woord Love, Houden van en...
veel 'bekeken' werden, waarschijnlijk ook door van de nare websites.
Vandaar mijn wederkomst van de vervelende woordverificatie!

Ik hoop dat jullie daar begrip voor hebben...
en niet laten om een reactie te zetten!
Ik zie dat vele andere blogs dit ook nog steeds laten aanstaan!

Fijne zondag...

12 opmerkingen:

 1. Rottig al die spam, laat ik het afkloppen. Ik heb daar geen last van. Wat mij wél is opgevallen: als ik op jouw blog kom, popt er áltijd reclame op (nu ook weer: Miljoenenjacht). En als ik dat wegklik, komt het net zo hard weer terug, super irritant. Er is nog 1 blog waar ik dat bij heb trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik weet niet waaraan dit ligt... Heb al ontzettend veel verwijderd van mijn blog! Had laatst zelfs een virus binnen van een blog die ik volgde, direct account daarvan verwijdert!!!

   Verwijderen
 2. Dag Sofie,

  Ik vind die woordferificatie ook heel vervelend. Soms moet ik tot drie keer toe vreemde woorden typen die ik nauwelijks kan lezen. Maar ik begrijp jouw beslissing wel, wat jij aan de hand hebt is ook heel vervelend. Bij mij valt het voorlopig nog mee wat de vreemde reacties betreft, hout vasthouden maar mocht dat veranderen ben ik misschien ook genoodzaakt hetzelfde te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had het ook al opgemerkt dat het weer extreem aan het toenemen is. Dit is dus ook een van mijn redenen geweest dat ik afgelopen week ben overgestapt naar wordpress. Geen spam meer!

  Liefs Imara
  www.haakwereld.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, het wordt steeds vervelender, bij mij gelukkig nog allemaal gefilterd en ik zie ze dus alleen achter de schermen, maar als de filters niet meer helpen, zal ik het ook aan zetten. Ik kijk de spam wel dagelijks even na of er niet per ongeluk goede reacties zijn verwijderd. Maar ik blijf wel reageren bij je hoor (al vind ik die reclame die ik groot voor mijn neus krijg als ik bij jou op "reageren" klik ook geen schoonheidsprijs verdienen).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik weet ook niet hoe die (inderdaad, vervelende) reclame erop komt! Ik wistte al vele gadgets en links, maar soms heb ik er last van en andere keren is er niks te zien, Sorry daarvoor...

   Verwijderen
 5. vervelend is dat he! Ik heb hem nu ingesteld dat ik alle reacties goed moet keuren en dat werkt ook! Is minder vevrvelend voor je blogbezoekers.

  groetjes renske

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is wel jammer... Ik ben zelf ook niet zo'n fan van woord verificatie. Vooral om dat die woorden ook altijd zo lastig te lezen zijn (Maar dat kan ook aan mij liggen...) Maar als ik iets achter wil laten doe ik altijd mijn best, en tot nu toe is het me altijd gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lijkt wel alsof dat spammen steeds erger en erger wordt.
  Gelukkig houdt mijn spamfilter het nog tegen ... maar anders is het ook weer woordverificatie aan hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik wacht ook nog even af, maar heb ook al zitten denken om het aan te leggen. Het is opvallend dat er meer en meer spam komt. Jammer toch!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik heb nog nooit spam gehad.. terwijl ik toch al zo'n 10 jaar een blog heb.. misschien omdat ik bij instelling mijn blog heb gezet op NIET te vinden voor zoekmachines...??..

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het is je vergeven want spam is niet leuk he...
  Ik word eigenlijk steeds beter in die rare letters lezen. ;)
  Emilia

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je fijne reactie!