donderdag 3 november 2016

Notencake



NODIG:
100 gr boter
2 eieren
2 pakjes vanille suiker
1 tas gemalen noten, of je kan ze ook in grote stukken laten
8 lepels suiker
4 lepels zelfrijzende bloem

HOE GA JE TE WERK?
Smelt de boter en voeg daarbij de suiker.
Dan meng je daar de eierdooiers, de noten en de bloem onder.
Als laatste spatel je het opgeklopt eiwit voorzichtig door het deeg.
Giet het mengsel in een beboterde vorm en bak die 20 minuten op 200°C.

Ik heb alle ingrediënten 2 maal gebruikt...

Smakelijk ;-)

7 opmerkingen:

  1. Nog nooit deze noten verwerkt in een cake. Dus bij deze gaan we dit straks eens uitproberen. Bedankt voor receptje, groetjes Tinne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mmmm ziet er heerlijk uit de cake .ik ga hem zeker een keer maken ..
    een fijne avond ...groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hmmmm, klinkt helemaal goed :-D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hmmm, ik zit hier met lekkere trek op de bank. En heb zo zin in jou notencake! XX Esther

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Anoniem10:48

    wat is een tas?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wij Belgen zeggen een tas, tegen een koffie kop! Dat is net hetzelfde, groetjes Sofie

      Verwijderen

Dank je voor je leuke reactie!!
Je reactie moet ik eerst 'modereren', goedkeuren op mijn blog. Je zal je reactie dus niet direct zien verschijnen, dat komt in orde zodra ik online ben!