donderdag 8 juni 2017

Kiwi-aardbei confituur

Vorige week bracht ik kiwi's mee
en zag dat die toch wel bleven liggen...
Dus eventjes mijn boeken en het www geraadpleegd 
en een gepast recept gevonden.


Op haar website heeft Madam Confituur 
nog heel wat recepten.


Mijn houten lepel, die ik eerder ontving als cadeautje,
gebruik ik altijd bij het bereiden van confituur.


En bij Tiense suiker
gratis en voor niks.
Altijd leuk om je jam of confituurpotten mee op te vrolijken
 en te personaliseren, niet?

Maak jij soms eens confituur?
Meer recepten op mijn blog;

8 opmerkingen:

  1. Ja leuk om jam te maken, ik maak meestal aarbeien, kersen en/of abrikozenjam :)
    Heerlijk en je weet wat er in het potje zit :)
    Groetjes en eet smakelijk, bedankt voor de tip van de gratis etiketten.
    Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat goed om iets te doen met het fruit wat blijft liggen. En dit ziet er heerlijk uit! XX Esther

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dank je wel voor de tip! Etiketten zijn besteld.
    Vorige week confituur van aardbeien met rabarber gemaakt. De niet-meer-thuis-wonende kinderen heb er al bijbesteld ;).

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hmm, dit is vast een jammetje om je vingers bij af te likken :-)
    Ja, die madam heeft veel lekkere recepten en heel toffe boeken geschreven.
    Mooie etiketten!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zo zou ik de hele dag wel boterhammen kunnen eten. Heerlijk met boter en zelfgemaakte jam. Hij lijkt me onweerstaanbaar.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je voor je leuke reactie!!
Je reactie moet ik eerst 'modereren', goedkeuren op mijn blog. Je zal je reactie dus niet direct zien verschijnen, dat komt in orde zodra ik online ben!