Wentelteefjes

Ik had nog wat van die toast-boterhammen liggen en ook heel wat eieren van onze kippen...
Ik bakte dus wentelteefjes, of "klakkaards" zoals we in ons dialect zeggen;-P

Wat heb je ervoor nodig;
Een 3 tal eieren, een scheut melk,12 boterhammen (liefst wit brood).
Meng de eieren goed met de melk, dompel een 3 tal boterhammen in het mengsel, zet de pan op het vuur, wat boter erin en bak de uitgelekte boterhammen aan beiden kanten goudbruin.
Dien op met bruine suiker, wij hebben een voorkeur voor alle suikers... en zo weer opnieuw.
Mmmmmmmmmmmmmmm... heel lekker!

-- vroeger deden we dat thuis met van die ronde beschuiten (nostalgie...)

2 opmerkingen:

  1. Of een beetje poedersuiker of kaneel! Hier favoriet bij de kinderen...en zelf eet ik ook graag een hapje mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, en ik heb een award voor je! Wil je even kijken op mijn blog?

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je voor je leuke reactie!!
Je reactie moet ik eerst 'modereren', goedkeuren op mijn blog. Je zal je reactie dus niet direct zien verschijnen, dat komt in orde zodra ik online ben!