Leg op het uitgerolde bladerdeeg de zalm (verdeel het wat). Rol het geheel op in een lange worst. Snij er stukken van met een scherp mes van ongeveer 2cm. Verdeel die over de bakplaat en bak die op 200°C gedurende een 15 tal minuten (als je kijkt op de verpakking van het bladerdeeg, dan staat de baktijd er op. het is ook die tijd die ik neem)
Héél lekker als aperitiefhapje of om zo te smullen...
Weet je wat ook lekker is. Dan neem je van die wraps en dan smeer je er kruidenkaas op en dan gerookte zalm oprollen en in stukjes snijden en smullen maar zou eventueel ook nog een blaadje sla op kunnen Zooo lekkerrr!!!
Weet je wat ook lekker is.
BeantwoordenVerwijderenDan neem je van die wraps en dan smeer je er kruidenkaas op en dan gerookte zalm oprollen en in stukjes snijden en smullen maar
zou eventueel ook nog een blaadje sla op kunnen
Zooo lekkerrr!!!