En nog enkele andere die ik ook wel nog eens zal bakken!
Smelt 140gr boter met 140gr chocolade (ik deed dit op een lage temperatuur in de microgolfoven).
Klop 5 eierdooiers met 70gr bloemsuiker,
klop 3 eiwitten met 70gr bloemsuiker.
Meng het chocolademengsel eerst met opgeklopt eigeel en dan het eiwit erbij spatelen!
Bak 2/3 van het beslag op 180°C, zo'n 20 minuten...
Laat de taart afkoelen en smeer er de rest (1/3) op de taart!
HEERLIJK en makkelijk te bereiden!
Lijkt mij héérlijk, ga ik ook eens proberen. Bedankt voor het recept!
BeantwoordenVerwijderenmmmm, dat ziet er lekker uit!
BeantwoordenVerwijderenOh, dat ziet er heeeeeeeeeeeerlijk uit: you can never have too much chocolate :)
BeantwoordenVerwijderenNjammie!! Zou wel iets voor ons zijn. Ik probeer het recept uit in het verlengde weekend. Bedankt!
BeantwoordenVerwijderen