Dit heb je nodig:
120 gr boter, 150 gr amandelpoeder; 150 gr poedersuiker;
3 eieren; 50 gr bloem.
Dit doe je:
Meng alles samen... tot een glad deegje.
Leg bladerdeeg (rond) in een bakvorm, doorprik die met een vork.
Strijk er abrikozenconfituur op uit.
Giet het deegje op de bladerdeeg.
Bak 35 minuten op 180°C
KLAAR!!!!
En ik wil ook meegeven dat de taart héél lekker smaakt,
vooral het onderlaagje van confituur
in combinatie met de frangipane en het krokantje van bladerdeeg...
Mmmmmmmmm!
hmmm, dit klinkt weer heeeeeeeeeeeerlijk :)
BeantwoordenVerwijderenNou, ik had hier echt nog nooit van gehoord, maar het lijkt me een taart die je snel even kan maken. En als jij zegt dat-ie lekker smaakt, dan ga ik hem toch snel een keertje maken hoor....
BeantwoordenVerwijderenHet ziet er in ieder geval heel erg smakelijk uit... Krijg er nu al trek van...
Ik wens je een heel fijne dag,
Groetjes,
Mirjam
hmmmmm lekker hoor en rap klaar
BeantwoordenVerwijderengrts debke
Hey Sofie,
BeantwoordenVerwijderenik maakte gisteren je frangipane taartje (wel met kruimeldeeg ipv bladerdeeg)... snel klaar.. en ook snel op hoor :). Ga ik zeker nog een keer maken!