dinsdag 25 september 2012

In de oven...


Weet je dat ik altijd een plak bladerdeeg in de koelkast liggen heb, 
maar....
Ik vergeet die dan en 
op het laatste moment 'moet' ik die dan gebruiken!

Ook nu weer...

Ik bakte er deze frangipannetaart mee, 
recept HIER.

Ik gebruikte voor de onderste laag mijn eerder bereide rabarberconfituur!
En nu wachten tot die klaar is... 
Dat wordt smullen!!!!

9 opmerkingen:

  1. Anoniem25.9.12

    jammie meis

    lieve groet jenneke
    http://creaties-jenneke.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou, eet smakelijk dan maar. Ik krijg er honger van!
    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik zie het helemaal zitten ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. euh... mag ik een stukje ;-) ?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Sjee wil je me niet te lekker maken met je taarten,ik moet mijn 'smulrol'kwijt zien te raken!ha,ha....;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hmm... klinkt lekker! Een goed last-minute reddingsplan voor je bladerdeeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oh, met rabarber, dat moet zalig zijn!!!!
    Je hebt er alvast een volger bij!
    Ergens op mijn blog staat een simpel maar lekker recept voor rabarbervlaai!
    Liefs Els

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je fijne reactie!