Weet je dat ik altijd een plak bladerdeeg in de koelkast liggen heb,
maar....
Ik vergeet die dan en
op het laatste moment 'moet' ik die dan gebruiken!
Ook nu weer...
Ik bakte er deze frangipannetaart mee,
recept HIER.
Ik gebruikte voor de onderste laag mijn eerder bereide rabarberconfituur!
En nu wachten tot die klaar is...
Dat wordt smullen!!!!
jammie meis
BeantwoordenVerwijderenlieve groet jenneke
http://creaties-jenneke.blogspot.nl/
Nou, eet smakelijk dan maar. Ik krijg er honger van!
BeantwoordenVerwijderenGroetjes Tinie
Ik zie het helemaal zitten ;)
BeantwoordenVerwijderenEet smakelijk!
BeantwoordenVerwijdereneuh... mag ik een stukje ;-) ?
BeantwoordenVerwijderenMmmm, lijkt me een heerlijk taartje!
BeantwoordenVerwijderenSjee wil je me niet te lekker maken met je taarten,ik moet mijn 'smulrol'kwijt zien te raken!ha,ha....;-)
BeantwoordenVerwijderenHmm... klinkt lekker! Een goed last-minute reddingsplan voor je bladerdeeg!
BeantwoordenVerwijderenOh, met rabarber, dat moet zalig zijn!!!!
BeantwoordenVerwijderenJe hebt er alvast een volger bij!
Ergens op mijn blog staat een simpel maar lekker recept voor rabarbervlaai!
Liefs Els