donderdag 2 januari 2014

Van start gegaan...

Ik ben er al aan begonnen.
Wat ik nu zal tonen, begon ik al op 23/12/13...


Met de reden dat ik vanaf 3 januari in de week/weekend 
geen tijd had om eraan te beginnen.
En omdat ik wat weken voorop wil zijn, 
voor het geval dat ik een week niks verder kan haken.

De eerste rij losse, ik haakte er 144 en 2 keerlosse, heb ik tot 3 keer toe uitgehaald. Ik ging uit van het originele deken; aantal, maar dat leek me achteraf gezien te breed en te veel ;-)
Wil je weten welke wol ik kocht, dan kan dat hier.

--- Met alle tumult in 'internetland' haak ik dit deken
verder op mijn eigen tempo ---

10 opmerkingen:

 1. Ik ben ook al begonnen hoor en maak het ook gewoon zelf. Ben al moe van al het gepraat en de commotie er over... ik ga liever haken als ik tijd heb :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel plezier en succes met de crochet along!
  Ik heb lang gedubd en toch maar besloten niet mee te doen en me dit jaar te richten op mijn pinterest pins.
  Maar ik ge genietend met je mee kijken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Succes! Ik ben benieuwd naar de resultaten van al die crochet alongers! Ik had ook graag meegedaan, maar ga me er teveel stress mee op de hals halen vrees ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, ik wil zo graag beginnen, maar een deel van mijn wol was even niet leverbaar en krijg ik vandaag of morgen pas...
  Veel plezier met je deken!
  X Nana

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Al die commotie heeft ervoor gezorgd dat ik niet mee doe, maar een eigen deken ga maken. Maar ik volg het allemaal stiekem wel een beetje. Veel haakplezier!
  groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik wil wel mee doen ik heb zoveel garen :)
  het wordt dan wel een bonte deken maar dat vindt ik denk ik wel leuk :)
  maar commotie???

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goede start gemaakt. Van tumult of commotie trek ik mij niks aan. Ik doe mee voor mijn eigen plezier. Stel voorop om mee te doen en als dat niet precies op het vooropgestelde tempo lukt, dan is dat maar zo. Hoe dan ook, veel haakplezier aan iedereen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ha bedankt voor de tips alleszins... misschien maak ik vanavond al mijn ketting anders zit ik volgende week te knoeien... ;) Ja, die negatieve reacties zijn echt niet te doen... wat ik al leuk vind is dat er heel, heel veel mensen op hetzelfde moment eenzelfde deken haken... of je nu 10 rijen voor of achter staat doet er toch helemaal niet toe!
  Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. hoi hoi ik snap dat je op je eigen tempo verder gaat, ik wist ook even niet waar ik in terecht gekomen was, al die kibbelende dames op internet!!!! heb er even een blogje aan gewijd en ga het wel prroberen in stukjes per week, maar het moet wel gezellig blijven ;-) veel succes met (en plezier van!) je deken!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk he! Succes met het haken van je deken!!! Ik ben vandaag ook begonnen :) ik vind het erg leuk om te doen en ben heel benieuwd! Word mijn 2e deken pas

  Groetjes Henrike

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je fijne reactie!