woensdag 20 juni 2018

Kersenclafoutis


Ik ben precies in 'bakmodus', 
maar eigenlijk is het bakken 'ten huize Fie' nooit ver weg.


Ik bak minstens wekelijks wel iets,
brood, pannenkoeken, wafels, cake, ...


De kersen kreeg ik uit de tuin van mijn broer,
de eieren komen van onze legkippen.


En het recept van deze kersenclafoutis 
vond ik HIER.

5 opmerkingen:

  1. Wat ziet dat er lekker uit! En met ingrediënten van zo dichtbij smaakt het vast nog lekkerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekker en bijzonder! XX Esther

    BeantwoordenVerwijderen
  3. dat ziet er lekker uit maar kersen ik vind het zo'n werk met al die pitten

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heerlijk die bakmodus ;-)
    En extra lekker als je weet waar je ingrediënten vandaan komen.
    Ziet er lekker uit!
    Groet, Ilse

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je fijne reactie!