Heb jij dat ook, zo'n bakmodus-periode, of ben ik de enige?!
Zoals beloofd,
deel ik super graag mijn 'al oude gekende' recept.
Smelt 250 gram boter en voeg daarbij 250 gram witte suiker bij en een pakje vanillesuiker.
Meng alles goed door mekaar.
Splits 5 eieren en doe enkel de eierdooiers bij het deeg.
Roer dan voorzichtig 250 gram gewone bloem en een half pakje bakpoeder door het deeg.
Klop de 5 eiwitten stevig tot een wit schuim. Spatel deze emulsie heel voorzichtig onder je deeg.
Klaar om te bakken.
Dit recept kreeg ik ooit mee van mijn grootmoeder.
"Pure nostalgie" als ik deze wafeltjes proef.
Mocht je de wafeltjes bakken,
laat dit dan gerust weten in een reactie hieronder.
Altijd leuk om te lezen.
En nu bakken maar!
Ziet er heerlijk uit.
BeantwoordenVerwijderenIk mag ook graag bakken. Zelfgemaakt is zo lekker. En ... voor mij zeker belangrijk ... je weet wat je eet. Wel zo fijn!
Bedankt voor je recept.
Vandaag gemaakt. Ze zijn super lekker
BeantwoordenVerwijderen