Ik kreeg eerder deze week wat kilo's kweeperen,
om eventueel te verwerken tot gelei.
Dit boek heeft een duidelijk recept,
waarbij je de stukken kweepeer een 12 tal uur moet laten weken
En ik heb van 0,9 liter sap drie potjes gevuld met heerlijke gelei.
Mmmm.... Lekker!
Meer info over het boek
lekker leuk voor de winter voorraad
BeantwoordenVerwijderenKlinkt goed! Dat wordt smullen...
BeantwoordenVerwijderenLekkere en gezonde vitamines vóór binnenkort
BeantwoordenVerwijderenFijne Zondag... liefs Valerie
Kweeperengelei is heerlijk! Maar ze onbewerkt opeten... geen aanrader ;-)
BeantwoordenVerwijderenIk vind gelei trouwens ook altijd zo mooi, alsof je de zon hebt gevangen in een potje!
Mooi gezegd!
VerwijderenKokkerellen noem ik dat, bezig zijn in de keuken, niet om te koken, maar voor de hobby, leuke dingen maken, dus knutselen in de keuken, "Kokkerellen" dus😊.
BeantwoordenVerwijderenHeerlijke bezigheid, zeker nu het buiten eerder donker wordt en kouder, dan krijg je zin om je voorraad weer bij te werken hè.
Kweeperen, ik ken het niet, het boek wat je gebruikt hebt ook niet. Wat ga je met de gelei doen?
Het klinkt heerlijk en ziet er ook goed uit!
Ik eet heel graag gelei op een boterham, of op een krokant broodje. MMMMmmm ;-)
VerwijderenZiet er lekker uit!
BeantwoordenVerwijderenNaar het boek ga ik eens op zoek. Ken het nog niet.
Groetjes, Ilse